Arbeidsliv Fag

Den 5. desember markerer vi på ny Fastlegedagen. Vi ønsker å synliggjøre hvor viktig fastlegeordningen er og hvor stolte vi er over faget vårt!

Vi oppfordrer nok en gang alle til å bære buttons og dele bilder på sosiale medier. Tagg gjerne med #fastlegedagen og #alletrengerfastlegen. Vi vil igjen legge ut vår egen profilramme til bruk på Facebook, som vi oppfordrer alle til å bruke. Vi registrerer med glede at mange av dere har hatt profilrammen aktivert siden i fjor!


Vi i Allmennlegeforeningen ønsker å få tilsendt portrettbilder av fastleger og vikarleger ved alle landets legekontorer, som vi skal sette sammen til en collage fra hvert kontor.


Vi ønsker oss portrettbilder mot nøytral bakgrunn. Bildene vil bli brukt i sosiale medier under mottoet: Vi er her når du trenger oss!


Det er fint om én på hvert kontor kan ta ansvar for å sende bildene til camilla.fagerholt@legeforeningen.no Husk å skrive hvilket kontor du sender fra.


I medlemsbrevet sendt ut den 25.11.19 er det mer informasjon, samt informasjon om hvordan media kan kontaktes og budskapet vi ønsker å nå ut i mediene med denne dagen.


Følg også med på Fastlegen.no og Legeforeningen på Facebook, Twitter og Instagram.
Vennlig hilsen

Marit Hermansen, president i Legeforeningen

Nils Kristian Klev, leder i Allmennlegeforeningen

Marte Kvittum Tangen, leder i Norsk forening for allmennmedisin

Kommentarer