Nyheter Aktuelt

Flytskjemaet på Skilnet.no ble svært godt mottatt! Det er allerede oppdatert ila dagen. Sjekk: https://www.skilnet.no/covid-19/

På bakgrunn av flytskjemaet som er utviklet i samarbeid mellom Innsatsgruppa ved Ingvild Vatten Alsnes, SKIL og fastlege Morten Munkvik har denne trioen nå utviklet et elektronisk beslutningsstøtteverktøy til SKILs nettportal som gir svar på følgende:


· Om pasienten skal testes

· Tiltak (isolasjon, karantene mm)

· Eventuelle tiltak for nærkontakter

· Sykemeldingsrett, andre rettigheter

· Riktig diagnosekode

· Om pasienten skal betale for timen


I tillegg får du et forslag til mal som f.eks. kan limes inn i e-kontakt til pasienten.


Sjekk: https://www.skilnet.no/covid-1...


Nederst kan du gi tilbakemelding om skjemaet, dette er viktig og nyttig, både for å kvalitetssikre skjemaet og for å se hvilke henvendelser som mottas på legekontorene.


https://eportal.skilnet.no/pub...


Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer