Nyheter Aktuelt

Den 5.desember markerer vi at #AlleTrengerFastlegen

Fastlegedagen skal skape blest om hvor viktig fastlegeordningen er og hvor stolte vi er over yrket vårt.

Det er planlagt flere markeringer, blant annet utdeling av buttons og bærenett, innlegg, animasjon og film på ulike plattformer. Fastlegene får tilsendt våre nye buttons noen dager før og oppfordres til å bruke dem, sammen med kolleger, for å markere fastlegedagen.

Bruk sosiale medier

Vi oppfordrer alle til å poste bilder av seg selv med buttons på sosiale medier og bruke hashtaggen #Alletrengerfastlegen denne dagen. Det er laget en egen profilramme på Facebook som du og alle du kjenner oppfordres til å bruke på profilbilder. Skap gjerne oppmerksomhet om dagen på ditt kontor med gode kreative forslag.

Merkeres samtidig som fastlegekonferanse

Det vil også være en fastlegekonferanse hos Helsedirektoratet 5. desember, der helseministeren, KS og deler av sentralstyret vil være til stede. Vårt mål er at alle til stede skal ha på seg en button den dagen og markere fastlegedagen sammen med oss.

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer

  1. Og hvor får jeg tak i buttons??